Indiase curry met spitskool

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 3 bosui
  • 1 spitskool
  • 200 gram snijbiet (gekleurde of groene kan beide) of spinazie
  • Indiase curry pasta
  • 100 ml kokosmelk
  • 250 gram rijst
  • eventueel kroepoek

Zo maak je het:

  • Kook de rijst volgens de verpakking.
  • Snij de spitskool in repen. Vergeet niet het hart te verwijderen.
  • Snij de bosui fijn.
  • Als je snijbiet gebruikt: haal de stelen van de snijbiet en snij deze ook fijn. Gooi deze stelen daarna samen met de bosui in een pan met een beetje olie.
  • Voeg de curry pasta toe en bak 1 minuut op hoog vuur.
  • Snij het blad van de snijbiet of spinazie klein.
  • Voeg de spitskool en de spinazie/ snijbiet toe aan de curry
  • Bak dit 5 minuten mee.
  • Voeg daarna de kokosmelk toe en laat dit nog 5 minuten door pruttelen
  • Serveer de curry met rijst en eventueel kroepoek.